Ezekkel a jógás karácsonyi ajándékokkal nem tudsz mellélőni idén

Ezekkel a jógás karácsonyi ajándékokkal nem tudsz mellélőni idén

Ezekkel a jógás karácsonyi ajándékokkal nem tudsz mellélőni idén

Hibrid listám következik.

Egyrészt, mert van benne olyan, amit már megvettem (a gyerekeknek), olyan, amit örömmel elfogadnék, és olyan is, amit szívesen adnék ajándékba.

Idén kicsit megcsúsztam a készülődéssel, pedig van, hogy nálam a karácsonyi ajándékbeszerzés már októberben elindul. Most viszont elég gyorsan elment mellettem a november, például nem értettem, hogy a hónap végén miért pörgött rá mindenki az adventi koszorúkra, aztán az első vasárnap csaptam a homlokomra, hát persze, azért mert ez már itt is van! Nade egyvalamivel már biztosan nem tudok elkésni, ez pedig

a 2022-es naptár!

Ezt már most beszereztem, remélem a gyerekeknek is annyira fog tetszeni, mint nekem! Nagy szükségük van most a kis lelküknek ezekre a pozitív megerősítésekre, amikor sokszor bizonytalan és kiszámíthatatlan körülöttünk minden. Hiszek benne, hogy a fogodzó, kapaszkodó ott van bennük, bennünk, néha csak egy kis segítség kell, hogy előhívjuk. Ebben a naptárban 12 gyönyörű grafika, 12 különböző jógapóz és a hozzájuk tartozó pozitív megerősítések kaptak helyet, fiús és lányos kivitelben is kapható, a Jógakaland újdonsága:

kép: jogakaland.hu

Babaruha

Maradok egy picit még a gyerekeknél: a Momrise termékeit már jól ismerem, nemcsak női-és kismama kollekciójuk van, de nemrég új kiegészítőkkel rukkoltak elő: ha lenne olyan barátnőm, akinek pici babája van, egy ilyen bodyt biztosan kapna tőlem. Most ingyenes a házhozsszállítás, és december 10-ig a YOGAPOP kuponkóddal 21 %-kal olcsóbban lehet rendelni bármit a webshopból!

kép: momriseactive.com

Kismama jógaruha

Apropó, apróságok! Amikor én vártam babát, nagyon kevés kismama jógás holmit lehetett kapni, ha lenne most várandós barátnőm/rokonom, a Patent Duo kismama kollekciójából tuti tudnék választani!

Bad Yogi pulcsi

Magamnak is tudnék persze jógás ruhát választani, naná, bármikor. Régóta követem a Bad Yogit minden platformon, nekem nagyon bejön ez a szemlélet, és van már 2 topom is tőle. Egy ilyen pulcsi jól jönne a hidegben, ezt szerintem legalább annyira szétnyúznám, mint a már meglevő BY felsőimet!

Kép: badyogi.com/

Kézenállás program – online tanfolyam

És ha már magamnál tartok, nemcsak tárgyaknak tudok örülni a fa alatt, de minden olyasminek is, amivel fejlődhetek. Zsófival az instán “találkoztam” először, aztán valamelyik lezárás ideje alatt részt vettem egy online live óráján, és számomra az, hogy jól érthetően instruál, szuper technikai minőségben tudta levezetni az élő órát, már garancia, ezt a programját szívesen elfogadnám. Mióta anyuka vagyok, nem gyakoroltam a kézenállást – biztos nincs összefüggés, de jó lenne, ha újra menne 🙂

kép: yogaroom.hu

Yellowbrick motivációs naptár

…és hogy ne maradjon mindig minden az utolsó pillanatra, azt hiszem nem ártana egy ilyet is beszereznem. A naptár hívószavai a tudatosság, önismeret és cselekvés, kell ennél motiválóbb? Én teljesen beleszerettem:

kép: yellowbrickroad.hu

Ti beszereztétek már a karácsonyi ajándékokat?

Ha tetszett a poszt, kövess a facebookon isahol akár naponta találkozhatunk, olvasni-, nézni-nézegetni-, hallgatnivalót gyűjtök össze nemcsak jógáról, hanem mozgásról, egészségről, külső-belső szépségről – csak természetesen!

www.facebook.com/yogapopblog

Iratkozz fel a hírlevelemre, hogy garantáltan ne maradj le a jógás újdonságokról, kedvezményekről

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Vagy csatlakozz a zárt jógás facebook csoportomhoz itt, hogy elsőként értesülhess jógás eseményekről: 

csajos jóga-jógás csajok

Facebook Comments Box