4+1 must-have jógás cucc anyáknak

4+1 must-have jógás cucc anyáknak

4+1 must-have jógás cucc anyáknak

Amikor én jógázni kezdtem, 10+ évvel ezelőtt, még nem volt ekkora iparág a jóga, és a hozzá kapcsolódó termékek palettája is elég szegényes volt. Most szinte fürödni lehet az ötletetesebbnél ötletesebb holmikban, olyannyira, hogy igen, külön anyáknak szólókról is tudok listát írni, és meg is mutatom! A válogatás szubjektív, de hiteles: két gyerekkel és aktív jógagyakorlással ezeket mind tudom használni:

Levendulás szempárna

Annyit mondok: idegrendszer nyugtatása! Bár elsőre kicsit utópisztikus az elképzelés, hogy napközben egy kellemes gyakorlás után szempárnával a fejemen relaxálgatok, de azért esténként beleférhet. A megerőltett szemeknek nagyon jót tesz, főleg ha ilyen levendulás. Ezt egy külföldi oldalon találtam, jó lenne, ha itthon is kapható lenne hasonló:

kép: barefootcreations.co.uk

Mama jógafelső

Van már MOmming feliratú felsőd? Most lehet! Ezt a márkát nemrég fedeztem fel, és nemcsak anyáknak szóló darabok vannak, de a kicsit egyhangú hazai kismama sportruházat után végre egy üde színfolt.

kép: Momrise Active

Illatbonbon

Szintén esti műfaj lesz a Herbalys illatbonbon. Van hozzá egy kerámia párologtató, alul a gyertya, felül a bonbonok, víz sem kell hozzá. Itt is a levendulára voksolnék (idegrendszeeeeer), a mécsessel pedig mehet is a trataka sadhana, közben a levendula nyugtató illata elmélyítheti a meditációt.

kép: Herbalys – facebook

Jógás kardigán

…ami lehet egyben sál, sőt mama-és babatakaró is (neked relaxáláshoz, ha esetleg baba belealszik a közös jógázásba, akkor őt is pont be tudod takarni vele). Fiús-lányos színekben is létezik, ITT meg tudod nézni a kínálatot.

Jógás játékok

Tudom, azt ígértem anyáknak, nem gyerekeknek, de őket sose hagyjuk ki a jóból, nem igaz? Imádjuk a Jógakaland könyveit, társasait, és mióta online éljük az életünket, a letölthető játékcsomag is befigyelt. A személyes kedvencem a jógakaland bingó (és végre megtudtam, hogyan is kell játszani!)

kép: jogakaland.hu

Ezek is érdekelhetnek:

Olvasnál még? 

Ha tetszett a poszt, kövess a facebookon isahol akár naponta találkozhatunk, olvasni-, nézni-nézegetni-, hallgatnivalót gyűjtök össze nemcsak jógáról, hanem mozgásról, egészségről, külső-belső szépségről – csak természetesen!

facebook.com/yogapopblog

Facebook Comments Box