Ezt üzeni a börtönjógás csaj azoknak, akik kiskapukat keresnek

Ezt üzeni a börtönjógás csaj azoknak, akik kiskapukat keresnek

Ezt üzeni a börtönjógás csaj azoknak, akik kiskapukat keresnek

Mostanában ritkán kapom fel a fejem instagram posztokra, de ma délután szembe jött egy olyan bejegyzés, amire, teljes figyelemmel végigolvasva, csak bólogattam… És rögtön tudtam, a komment szekció fél másodpercen belül tele lesz egymásnak feszülő jógaoktatókkal- és gyakorlókkal.

Panni neve a fegyencjóga-projektből lehet ismerős, néhány éve futótűzként terjedt a neten az erről szóló blogbejegyzése. Azzal, amit most instán posztolt, maximálisan egyetértek. Mindezt úgy, hogy közben tudom, sokak, és igen, jógaoktatók munkája, megélhetése is ellehetetlenült, de kérlek, lapozzátok végig a lenti insta posztot. Aki most nem bírja ki egy hét edzőterem/táncóra/tábor, akármilyen csoportosulás nélkül, majd talán megérti, ha a közvetlen környezetében történik hasonló. Vagy nem. De az tény, hogy “rohadt nagy gáz van”.

Köszönöm Bakonyi Panni, hogy leírtad!

Kiemelt kép: linktr.ee/namastepanni

Olvasnál még? 

Ha tetszett a cikk, kövess a facebookon is, ahol akár naponta találkozhatunk, olvasni-, nézni-nézegetni-, hallgatnivalót gyűjtök össze nemcsak jógáról, hanem mozgásról, egészségről, külső-belső szépségről – csak természetesen!

facebook.com/yogapopblog

Facebook Comments Box