Ezek lesznek a tavasz jógás kedvencei!

Ezek lesznek a tavasz jógás kedvencei!

Ezek lesznek a tavasz jógás kedvencei!

Ne lankadjon tavasszal se a jógázási kedv! Bár a jóga nem igazán eszközigényes, én azért időnként szeretek körülnézni a gyakorláshoz hasznos kis termékek piacán, és ezek mindig adnak egy kis extra motivációt. Most pedig igazi kincsekre találtam, meg is mutatom, mikre kattantam rá szigorúan online:

Kristályok

A kristályok már jó ideje izgatják a fantáziámat, főleg az érdekel, hogyan tudnak segíteni a jógagyakorlás elmélyítésében. Ezt a kis szettet szívesen elfogadnám, a Sat Nam webshopból beszerezhető:

kép: satnamjoga.hu

Top

Ha tavasz, akkor nekem ezek a pasztell színek ugranak be először. Nagyon sok fekete holmim van, lehet, hogy itt lenne az idő beújítani valami ilyesmit ( a Tchibo-tól rendeltem már többször, a sportruhák eddig mindig tartósnak bizonyultak).

kép: tchibo.hu

vagy ilyesmit:

kép: tchiob.hu

Leggings

Nem árulok el titkot, ha azt mondom, rajongok a Patent Duo jóganadrágjaiért. Most egy ilyen púderessel lenne teljes a tavaszi szett:

kép: Patent Duo

Meditációs párna

Mintha a tavaszi mezőn meditálnál… Ez a párna még az enteriőrt is garantáltan feldobja! Huzata nagyon erős pamutvászonból készült,a belseje pedig 100%-ban organikus hajdinahéjjal van töltve. Nekem csak hengerpárnám van, de most nagyon kedvem támadt egy ilyenen üldögélni:

kép: satnamjoga.hu

+1 online jógatábor

Igen, létezik! Itt ráadásul nemcsak jógázni lehet, a programhoz kapcsolódik egy kis “juice-terápia” is. A 3 napos detox program március 26-án indul, IDE KATTINTVA meg tudod nézni a részleteket.

kép: Bécsy-Szeredi Zita Bodyflow & Yoga & Meditation fb

kiemelt kép: Unsplash

Olvasnál még? 

Ha tetszett a cikk, kövess a facebookon is, ahol akár naponta találkozhatunk, olvasni-, nézni-nézegetni-, hallgatnivalót gyűjtök össze nemcsak jógáról, hanem mozgásról, egészségről, külső-belső szépségről – csak természetesen!

facebook.com/yogapopblog

Facebook Comments Box