Jógi tippek bezártság idejére

Jógi tippek bezártság idejére

Jógi tippek bezártság idejére

Akkor kezdjük újra a Nagy Bezárkózást, mutatok néhány régebbi, ámde jól bevált unaloműzőt-egészségőrzőt, nemcsak jógásat!

Mit csinálunk a négy fal között? Igen, igen, még többet mobilozunk, online vásárolunk, csevegő alkalmazásokkal élünk társadalmi életet, és még sorolhatnám. Még az sms hőskorából maradt ránk az ún. sms-nyak kifejezés, ma más hívhatnánk viber-vagy messenger nyaknak is, de így lehet tenni ellene. Ebben a posztban leírtam, hogy kellene tartani a telót, hogy abból ne legyen gerinces deformitás illetve, mi tud még segíteni:

Ne legyen sms-nyakad!

A nyakkal már rendben is vagyunk, jöhet kis extra törődés a szemeknek is, ha még nem sült ki a képernyőről, mutatom hozzá a szemjógát:

Mi is az a szemjóga?

Ha mindig is kacérkodtál a meztelen jóga gondolatával, most simán van alkalom kipróbálni, idő mint a tenger, és nem is kell mások előtt levetkőzni, legyen az otthonod a stúdiód hozzá:

Nem gondoltad volna, mire jó a meztelen jóga

Ha szeretnél valamilyen ájurvédikus szépségreceptet kipróbálni, akkor itt az ideje egy tavaszi frissítő kurkumás pakolásnak! Mikor először megosztottam ezeket a recepteket, Virág, az Ez egy chopper bloggere arra hívta a figyelmet, mi lesz, ha esetleg a kurkumától sárga marad az arcbőrünk, hát emiatt most nem kell aggódnunk ugye, jó esetben csak a futárok csengetnek be, fél arcunkat úgyis maszk takarja, ha meg online meetingelünk, valami jó kis filterrel el lehet kendőzni a dolgot:

3 DIY kurkumás arcpakolás

És ha ezzel mind végeztél, nézz meg egy laza sorozatot, ebben például csak az utolsó részig kell várni egy jógás jelenetig:

…és igen: az “‘Emily Párizsban” utolsó epizódjában csak feltűnik egy jógamatrac

kiemelt kép: Unsplash

Olvasnál még? 

Ha tetszett a poszt, kövess a facebookon isahol akár naponta találkozhatunk, olvasni-, nézni-nézegetni-, hallgatnivalót gyűjtök össze nemcsak jógáról, hanem mozgásról, egészségről, külső-belső szépségről – csak természetesen!

www.facebook.com/yogapopblog

Vagy csatlakozz a zárt jógás facebook csoportomhoz itt, hogy elsőként értesülhess jógás eseményekről: 

csajos jóga-jógás csajok

Facebook Comments Box