…és igen: az “‘Emily Párizsban” utolsó epizódjában csak feltűnik egy jógamatrac

…és igen: az “‘Emily Párizsban” utolsó epizódjában csak feltűnik egy jógamatrac

…és igen: az “‘Emily Párizsban” utolsó epizódjában csak feltűnik egy jógamatrac

Nem mertem a címbe kultsorozatot írni, mert juj, mindenki utálja (és persze közben mindenki megnézi, olyan ez, mint a Barátok közt). Annyira sok rosszat olvastam róla, hogy muszáj volt rákeresnem, aztán nem tudtam lekattanni róla. Nekem pont annyi volt, amennyit vártam tőle: egy szórakoztató, 10 részes romkom, ami kicsit kikapcsolt, és a félórás epizódok alatt legalább nem gondoltam a mosatlanra, az egyébként is úszó háztartásra és a tízezres gyógyszertári számlákra meg az öt év alatti családtagok hurutos köhögésére, ellenben láttam párizsi vágóképeket, menő ruhákat, klassz kiegészítőket, szép és egészséges embereket.

A jóga már a nyolcvanas évek óta eléggé a mainstream része, ez tagadhatatlan, de mindig úgy tudok örülni, ha filmekben/sorozatokban valamelyik karekterről kiderül, hogy jógázik, vagy ne adjisten, jógatanár.

Ebben a sorozatban a főszereplőt csak futni lehetett látni eleinte, aztán már azt se, el is gondolkodtam, hogyan tartja karban magát Emily testileg-lelkileg. A folytonos croissant -és borfogyasztás a kilóknak, a kollégák állandó lelki terrorja pedig a mentális egészségnek nem tesz valami jót, ugye.

Szóval vártam, mikor jön valami életmódra utaló szponzorposzt 🙂 Aztán az utolsó részben (és itt most erősen spoileres leszek, aki még nem látta, ne olvasson tovább!) csak előkerül egy jógamatrac, ugyan nem Emily csapja ki “superquiet” módon a nappaliban, hanem a barátnője, Mindy, és rögtön bele is ugrik egy háromlábú kutyába. A Mindyt alakító Ashley Park saját bevallása szerint heti 2-3 alkalommal jógázik, privát online órákat vesz egy barátnőjétől, és állítja, hogy a jógagyakorlás megváltoztatta az életét. Az órák után sokkal tudatosabb lesz a légzése a nap hátralevő részében, és azt vallja, az egészségnek így szerepe van a külső megjelenésében is – ugye ezt mi, jógások, már régóta tudjuk 🙂

Vajon marad-e Mindy matraca Emily nappalijában vagy közösen járnak majd stúdióba a következő évadban? (én őszintén remélem, hogy igen, mert ez talán azt is fogja jelenteni, hogy vége a korlátozásoknak és újra lehet közösségben jógázni)

Addig marad az online jóga, meg a Netflix.

A sorozatról ajánló itt az etcetera.hu-n:

Olvasnál még? 

Ha tetszett a poszt, kövess a facebookon isahol akár naponta találkozhatunk, olvasni-, nézni-nézegetni-, hallgatnivalót gyűjtök össze nemcsak jógáról, hanem mozgásról, egészségről, külső-belső szépségről – csak természetesen!

www.facebook.com/yogapopblog

Vagy csatlakozz a zárt jógás facebook csoportomhoz itt, hogy elsőként értesülhess jógás eseményekről: 

csajos jóga-jógás csajok

Facebook Comments Box