Kilégzés 2020, belégzés 2021

Kilégzés 2020, belégzés 2021

Kilégzés 2020, belégzés 2021

Tavaly nem csináltam se évértékelést, se évtervezést – azt mondjuk lehet, hogy jól is tettem, mert így is borult minden, amit akár csak fejben találtam ki idénre. Igyekszem idén tudatosabb lenni, úgyhogy vissza is térek a hagyományhoz: egy retrospektív bejegyzés következik arról, mi történt az én jógás világomban (és persze itt a blogon) 2020-ban.

Nagy lendülettel vágtam neki az új évnek, januárban még azt latolgattam, mik lesznek az idei jógatrendek, akkor még nem sejtettem, hogy az online jóga mindent visz majd… érdekes most újraolvasni ezt az első 2020-as posztot:

Január végén még egy bejegyzésre futotta, kicsit vicces, de tudjuk, az ilyesmiben azért van egy pici igazság, ezeket nagyon szeretem írni:

Márciusban jött ugye a nagy bezárkózás, akkor olyan oktatóknak próbáltam egy gyűjtőposzttal segíteni, akik online oktatásra tértek át, áprilisban meg azon agyaltam, vajon meg tudnék-e tanulni online astangázni (nem tudtam):

Májusban semmit nem írtam ide, júniusban pedig virtuálisan fellapoztam a kedvenc jógás magazinjaimat inspirációéret:

Júlisban lett egyéves a kislányom, úgyhogy a hónap anyai fókusszal telt, meg is lett az eredménye ebben a bejegyzésben:

Augusztusban az őszi jógás programjaimat/feladataimat tervezgettem, több kevesebb sikere van a megvalósulásnak:

Szeptemberben pedig megfogalmazódott bennem egy nagy igazság, amit mások már biztos régen tudnak, de legalább már formába tudtam önteni:

Októberben én is immunerősítettem (bár szakértők szerint ilyen nem létezik), de az meggyőződésem, hogy jógával mindig tudunk tenni az egészségünkért:

Novemberben szintén nem írtam, próbáltam feldolgozni a a tényt, hogy az akkori helyemről költözni kell, már ami a blogplatformot illeti. Decemberben pedig megérkeztem ide, a hvg blogok közé, ami nekem nagy szám, és szárnyakat is kaptam, ha az írást nézzük. Hat bejegyzésem született eddig, de most azt mutatom itt a visszatekintésben, amit a legjobban szerettem írni:

És bár Tara Stiles nem küldött sapkát, de majd kötök egyet magamnak én jövőre.

Nem tudom, nem igazán akarok azon gondolkozni azon, hogy minősítsek, jó vagy rossz volt ez az év. A leckéket megtanultam, azt hiszem, és lépek is tovább, nyitott vagyok, 2021, gyere és legyél jó hozzánk!

Olvasnál még? 

Ha tetszett a poszt, kövess a facebookon isahol akár naponta találkozhatunk, olvasni-, nézni-nézegetni-, hallgatnivalót gyűjtök össze nemcsak jógáról, hanem mozgásról, egészségről, külső-belső szépségről – csak természetesen!

www.facebook.com/yogapopblog

Vagy csatlakozz a zárt jógás facebook csoportomhoz itt, hogy elsőként értesülhess jógás eseményekről: 

csajos jóga-jógás csajok

kiemelt kép: People photo created by yanalya – www.freepik.com

Facebook Comments Box