Ezeknek a jógás ajándékoknak örültem a legjobban

Ezeknek a jógás ajándékoknak örültem a legjobban

Ezeknek a jógás ajándékoknak örültem a legjobban

Akik egy ideje követik a blogot, lehet, hogy feltűnt, hogy idén nem csináltam karácsonyi ajándék ajánlós posztot. Továbbmegyek, még karácsonyi jógás kívánságlistát sem írtam. Inkább csak nosztalgiázok most egy kicsit, hogy milyen jógával kapcsolatos meglepetéseknek örültem a fa alatt a legjobban azóta, mióta ilyesmiket is szeretek kapni.

Énidő

Talán túlhasználtuk már ezt a szót, de olyan kevés jutott belőle idén. A vágyaim most túlnyújtóznak az anyagi világ határain, szóval szinte könnyes szemmel gondolok vissza arra, amikor a családtól azt kaptam ajándékba, hogy bár még apróka volt a kisfiunk, de beiratkozhattam egy oktatói továbbképzésre. Egyik legkedvesebb tanfolyamom volt a kismama-és babás oktatói képzés. Az órák főleg hétvégente voltak, így azokban az időkben apa tartotta a frontot, amíg én okosodtam.

Egy pulcsi, egy nadrág

Azért persze ilyesmivel is le lehet kenyerezni, de nem muszáj ezekből sem a több száz dolláros 🙂 A két kedvenc cuccomat kipróbálásra kaptam, de a mai napig használom és nagyon szeretem őket. A pulcsi igazából egy jógás kardigán, ami lehet sál meg takaró is (helló relaxáció), a leggings pedig a legkényelmesebbem evör. Mindkettő hazai termék!

A kedvemért ezt is

Amikor jógázni kezdtem, egyszer azt kértem a férjemtől (akkor még nem is volt a férjem) karácsonyra, jöjjön el velem egy reggeli jógaórára. Neki ez kihívás volt, mert bár szeret sportolni meg új dolgokat kipróbálni, de ez kívül esett ugye a síelés, kosár, meg futás közös halmazain. Nagyon jó érzés volt, hogy értem ezt is megteszi, és letolja a 90 perces órát, bár időnként fújtatott a lefelé néző kutyában:-)

Jógamatrac

Az ominózus jógaóra után pedig vett nekem egy matracot, ha ezt komolyan gondolod felkiáltással, akkor legyen hozzá professzinális felszerelés. Mai napig megvan, nem tudok megválni tőle, jelenleg újrahasznosításra vár…

Nektek mi volt a legklasszabb jógás ajándék, amit valaha kaptatok?

Kiemelt kép: Eugene Zhyvchik /Unsplash

Olvasnál még? 

Ha tetszett a poszt, kövess a facebookon isahol akár naponta találkozhatunk, olvasni-, nézni-nézegetni-, hallgatnivalót gyűjtök össze nemcsak jógáról, hanem mozgásról, egészségről, külső-belső szépségről – csak természetesen!

www.facebook.com/yogapopblog

Vagy csatlakozz a zárt jógás facebook csoportomhoz itt, hogy elsőként értesülhess jógás eseményekről: 

csajos jóga-jógás csajok

Facebook Comments Box