Ezt a 4 online jógamagazint olvasom rendszeresen

Ezt a 4 online jógamagazint olvasom rendszeresen

Ezt a 4 online jógamagazint olvasom rendszeresen

Néha az az érzésem, már mindent elmondtam a jógáról itt a blogon, amit el lehet, és bevallom, ilyenkor el is kap az indulat, hogy befejezzem a blogolást. Aztán jön valami új tapasztalat, vagy élmény, jógás esemény, amiről muszáj írnom.

Inspirációmentes időszakokban pedig nem félek megnézni külföldi oldalakat, és jó olvasgatni meg ötleteket gyűjteni néha máshonnan. Ilyenkor találkozhattok nálam fordításokkal (bevallom, ezzel is igyekszem karbantartani a nyelvtudásom), de persze nem öncélúak ezek a posztok sem 🙂

Most megmutatom azokat az oldalakat, amiket rendszeresen felkeresek, nemcsak azért, ha új téma kell, de szeretek elmélyedni bennük a magam örömére  (bár mostanában kicsit kevesebbet tudtam, mint amennyit szerettem volna). 

doyouyoga

Ez az egyik kedvencem, sok bejegyzést köszönhetek ennek az oldalnak. Van applikációja is, ingyenes anyagok, egész kurzusok, szóval nemcsak olvasni jó, de gyakorolni is lehet vele. 

Tiny Buddha

Egyszerű bölcsességek a komplex élethez –  ez a mottója. Kicsit kakukktojás, mert nem kifejezetten jógás website, de fordítottam már innen meditációról, mindfullness-technikákról szóló cikkeket, de elgondolkodtató idézetek, videók is vannak az oldalon a blog mellett, kifejezetten pihentető néha csak úgy szörfölgetni rajta. 

yogiapproved

Az olvasnivaló mellett ki lehet ingyen próbálni online órákat, többek között az egyik kedvencemet, a Buti jógátis (igen, írtam már róla!) De vannak még receptek, és ugyan most annyira nem aktuális, de utazással kapcsolatos bejegyzések is. 

yogitimes

Majdnem olyan, mint a Times, csak jógás 🙂 erre az oldalra ránézni is jó, hát még olvasgatni. Ami nagyon tetszik, hogy kiírják a posztok alá, h kb. mennyi idő alatt lehet elolvasni (van 5 perces meg 2 perces bejegyzés is), ez tök hasznos nekem. A tartalmat is szeretem, inkább életmódmagazin, de persze van webshopja is, nem annyira olcsó jógás cuccokkal. 

 

Ti milyen külföldi jógás oldalakat nézzegetek szívesen? 

 

Olvasnál még? 

Ha tetszett a poszt, kövess a facebookon isahol akár naponta találkozhatunk, olvasni-, nézni-nézegetni-, hallgatnivalót gyűjtök össze nemcsak jógáról, hanem mozgásról, egészségről, külső-belső szépségről – csak természetesen!

www.facebook.com/yogapopblog

Vagy csatlakozz a zárt jógás facebook csoportomhoz itt, hogy elsőként értesülhess jógás eseményekről: 

csajos jóga-jógás csajok

 

Facebook Comments Box