5+1 szuper karácsonyi ajándék nemcsak jógásoknak

5+1 szuper karácsonyi ajándék nemcsak jógásoknak

5+1 szuper karácsonyi ajándék nemcsak jógásoknak

Már egy ideje hagyománya van nálam a karácsonyi ajándékos posztoknak, úgyhogy most sem hagyhattam ki… Idei listámat már szerkesztgetem egy ideje, és bátran ajánlom azoknak is, akik épp jógaimádó barátnak, barátnőnek, családtagnak keresnek valamit, ami igazán megdobogtatja a szívüket. Mert amellett, hogy adni is nagyon szeretek, azért minden évben jó kicsit álmodozni, nézelődni… és nagy örömmel tapasztalom, hogy egyre több hazai jógás termék is van! Persze a listám nem szorítkozik kifejezetten ilyen cuccokra, azok is bátran meríthetnek belőle, akik a természetes, natúr dolgokért vannak oda. 

Jó csemegézést, és remélem valami azért nekem is szembe jön a a fa alatt!

 

Kozmetikum

Egy nőnek szerintem szinte mindig ér kozmetikumot ajándékozni (én legalábbis örülni szoktam neki). A Hebsgarden kínálatában újra és újra felfedezek valamit, ami épp jól jönne: nemrég allergiás lettem egy általam régen használt márka arctisztítójára, úgyhogy azt hiszem, itt az ideje, hogy a lemosómat is natúrkozmetikai termékre cseréljem. Nagyon örülnék egy kókuszos arctisztító tejnek, de ha már karácsony, meg kényeztetés, egy levendulás testvajra sem mondanék nemet…

Kép: herbsgarden.hu

 

Könyv

Az instagramon találtam rá Bális Katusra, aki coach és szerintem lassan benyújthatná a számlát a könyváruházaknak, mert az ő ajánlásai alapján szerzem be mostanában az új könyveimet, főleg önfejlesztés témában (és szerintem nemcsak én, hanem mások is, akik követik őt). Az univerzum mindenben támogat címűre is nála lettem figyelmes, ezt szívesen olvasgatnám a fa alatt. 

kép: edesviz.hu

 

Leggings

A Patent Duo kollekciójából már volt szerencsénk tesztelni a geo mintásat a kisfiammal (igen, anya-gyerek szettben is vannak ilyenek!), de az új Tropic mintás leggings a hozzá való toppal első látásra szerelem lett… A minták egyébként egy környezetkímélő, vizes bázisú, bőrbarát eljárással kerülnek az anyagokra, így abszolút irritációmentes a viseletük, mindemellett nagyon kényelmes is! És már egy hazai webáruház, a Szimplán Neked kínálatában is megtalálni őket, ahol egyébként más magyar alkotók kézműves termékeiből is lehet válogatni, akár már karácsonyra. 

kép: Patent Duo – Facebook

 

Főzőtanfolyam /kaja workshop

Nem vagyok teljesen tehetségtelen a konyhában (ezt remélem a család is így gondolja), de azt hiszem, mindig van hová fejlődni. Egy indiai -vagy vega főzőtanfolyam biztos sokat lendítene rajtam, de nagyon szívesen megnézném Steiner Kristóf egyik gasztrokurzusát vagy vegán kajás workshopját is, de az új szakácskönyvét is szívesen lapozgatnám. 

kép: libri.hu

 

Továbbképzés

Szeretek lépést tartani, új tanfolyamokra, oktatói továbbképzésekre járni. Nemrég az Njoy stúdiójában jártam egy szuper énmárkaépítő jógaoktatói workshopon, annyira szeretném, ha ennek lenne folytatása, de ha nem, akkor a mentorprogramjuk egy-egy workshopjára is szívesen elmennék. Szóval egy njoy-os ajándékkártyának is nagyon örülnék.

kép: njoy – facebook

 

Köleshéjpárna a gyerekszobába

Bár a kisfiam valószínűleg így is rengeteg ajándékot kap majd a családtól, én szeretnék neki a gyerekszobába egy cuki jógakalandos meditációs párnát (na jó, bevallhatom, ez igazából nekem lenne). Sajnos nem tudok választani a Durmi Maci vagy Röpcsi Bagoly mintás között, ezt a Jézuskára bíznám 🙂 Sőt, szettben lenne az igazi, van ugyanis olyan ajándékcsomagjuk, amihez társasjáték is van!

 

kép: jogakaland.hu

 

 

És ne feledjétek, szerintem egy közös jógázós/jótékony programon való részvétel is lehet ajándék – ha idén vásárlás helyett inkább rászorulókon segítenétek, EBBEN A POSZTBAN

összegyűjtöttem a lehetőségeket.

 

 

kiemelt kép: freestocks.org – Unsplash

 

 

Olvasnál még? 

Ha tetszett a poszt, kövess a facebookon isahol akár naponta találkozhatunk, olvasni-, nézni-nézegetni-, hallgatnivalót gyűjtök össze nemcsak jógáról, hanem mozgásról, egészségről, külső-belső szépségről – csak természetesen!

www.facebook.com/yogapopblog

Vagy csatlakozz a zárt jógás facebook csoportomhoz itt, hogy elsőként értesülhess jógás eseményekről: 

csajos jóga-jógás csajok

 

Facebook Comments Box