Így rendezném be a jógastúdiómat

Így rendezném be a jógastúdiómat

Így rendezném be a jógastúdiómat

Szerintem nincs, na jó, vagyis nagyon kevés olyan jógaoktató van, aki nem játszik el a saját stúdió gondolatával. Fejben tervezgetni azért lehet, noha a realitását én egyelőre nem látom, szóval nem mostanában fogok ilyet nyitni. Mindenesetre szeretek szép képeket nézegetni arról, mások hogyan valósították meg az álmukat. Mutatok pár kedvencet, hátha valakinek meg épp jól jön egy kis inspiráció.

Imádom a fehéret, a natúr, természetes világos színeket, de a fehér a favorit: tisztaságot áraszt, és a teret is növeli. Szóval mindenképp használnám a falakon, vagy akár a padló színét is ilyenre tervezném: 

kép: pinterest

 

kép: mbg.com

 

kép: deezen.com

 

kép: domino.com

 

A zöldek is jótékonyak egy kisebb, közösségi helyiségben, életet visznek a falak közé. A cipős polc pedig nagyon kreatív kihasználása itt a térnek, és rendezettebb, ha van hova pakolni a lábbeliket, odabent úgyis mindig mezítláb vagy papucsban közlekedünk. 

kép: pinterest

 

Biztos a részletekre is nagyon figyelnék, ez a falfestés például abszolút bejön nekem, a fekete lámpákkal iszonyat jó kontrasztos lett, a padló borítását pedig egyenesen imádom:

kép: etsy.com

 

A kisebb képeket is tudni kell jól elhelyezni, ehhez nekem biztos, hogy szakember kellene, mert szeretem halmozni, ha megtetszik valami, pedig a kevesebb néha több:

kép: etsy.com

 

A falmatrica is tetszene, ezzel is jól lehet játszani, ehhez valószínűleg kicsit hagyományosabb berendezés passzol:

kép: pinterest

 

Viszont ez a tök egyszerű kép, meg a virágok… nagyon menő kombó: 

kép: pinterest

 

Vagy hasonló nagy, talán vászonkép, párnákkal:

kép: etsy.com

 

És nektek milyen az álom-stúdió? Meséljetek!

 

kiemelt kép: unsplash

 

Olvasnál még? 

Ha tetszett a poszt, kövess a facebookon isahol akár naponta találkozhatunk, olvasni-, nézni-nézegetni-, hallgatnivalót gyűjtök össze nemcsak jógáról, hanem mozgásról, egészségről, külső-belső szépségről – csak természetesen!

www.facebook.com/yogapopblog

Vagy csatlakozz a zárt jógás facebook csoportomhoz itt, hogy elsőként értesülhess jógás eseményekről: 

csajos jóga-jógás csajok

Facebook Comments Box