Nyár+jóga? Ez az 5 cucc legyen nálad!

Nyár+jóga? Ez az 5 cucc legyen nálad!

Nyár+jóga? Ez az 5 cucc legyen nálad!

Biztos vagyok benne, hogy sokan próbáltátok már a szabadtéri jógázást, de nyáron még ezernél is több ok van, hogy folytasd a gyakorlást akár kinn a természetben, vagy a vízen SUP-olva, esetleg valamelyik jógafesztiválon vagy városi jógás flashmobon. 

 

Mutatom, én milyen holmikat ajánlok, ha fel akarsz készülni a nyári jógás szezonra!

 

Jógafesztivál belépőjegy

Hálistennek a Vivéka Jóga bloggere összeszedte a nyári fesztiválokat ebben a blogposztban, érdemes a jegyeket előre beszerezni, ezzel kipipálva az első tételt a listáról. (a bejegyzésben vannak ingyenes események is, ezeket pedig el ne felejtsd már most bevésni a naptáradba!)

kép: tickets.brightstarevents.com

 

Matrac tisztító spray

Elkészítheted otthon is, a DIY változathoz igazán nem kellenek bonyolult hozzávalók meg drága kiegészítők, ITT elolvashatod, én hogyan csinálom. De beszerezhető jógás webáruházakban is, 2-3000 Ft-ért lehet hozzájutni, a nagy matracgyártóknak vannak saját márkás termékeik. 

kép: bodhiyoga.com

 

Dezodor

Nagyon szeretem a natúrkozmetikumokat, most épp a Herbsgarden Beauty Limonádé deóját tesztelem, és eddig nagyon jól teljesít (ugyan még nem volt igazi hőség), de szuperül tartja az illatát, ami nem tolakodó, és igazi nyári feeling a citrusos jegyekkel. 

kép: herbsgarden.hu

 

Jógatörölköző

Már egy ideje szemezek egy ilyennel, eddig még nem használtam hasonlót, de nemcsak arra jó, hogy a matracra terítve megakadályozza a csúszkálást, hanem szerintem simán esztétikai élménynek is kiváló! Hamarosan hozok egy válogatást a legszebbekről, legpraktikusabbakról, most ez a pálmaleveles minta a kedvencem. 

kép: inclinefit.com

 

Vizespalack

A nagy melegben ne felejtsünk el majd “hidratálni” sem 🙂 Én régóta vágyom már egy igazán jó minőségű palackra, ami nem törékeny, környezetbarát, és a tartós használatot is bírja, de imádom a vicces darabokat is. Ezt például az amazonon találtam, amúgy van tequilásban is (bár igazából egy equat szeretnék magamnak nagyon)

kép: amazon.com

 

 

Ti hol fogtok jógázni a nyáron? Írjátok meg kommentben!

 

kiemelt kép: facebookon is, ahol akár naponta találkozhatunk, olvasni-, nézni-nézegetni-, hallgatnivalót gyűjtök össze nemcsak jógáról, hanem mozgásról, egészségről, külső-belső szépségről – csak természetesen!

www.facebook.com/yogapopblog

Vagy csatlakozz a zárt jógás facebook csoportomhoz itt, hogy elsőként értesülhess jógás eseményekről: 

csajos jóga-jógás csajok

 

Facebook Comments Box