Ennyit nőttek a jógás babák egy év alatt

Ennyit nőttek a jógás babák egy év alatt

Ennyit nőttek a jógás babák egy év alatt

Nem biztos, hogy emlékeztek, de még tavaly írtam arról, hogy micsoda baby boom van épp a kedvenc online jógásaimnál (ha nem olvastad, ITT VAN az eredeti poszt). Akkor még egy kivétellel anyukájuk pocakjában növögettek, úgyhogy gondoltam nézzünk be hozzájuk, mi újság azóta náluk.

Először Sarah Beth kisfiát mutattam meg, annyira cuki volt a fekete fehér fotón, és azt hiszem, azóta ezt csak fokozni tudta, bár kevés képet oszt meg róla instán anyukája. Viszont bejött a számításom, több posztnatális videót is feltett azóta a YouTube csatornájára, érdemes rápillantani.

https://www.instagram.com/p/BV57fOLAKzG/

Tara Stiles babája februárban született, és gyakran megjelenik anyukája instáján, igazi vagány, New York-i kislány 🙂 Mamája nem hagyta abba sem a jógát, sem az oktatást, sem az instázást, legutóbb például egy londoni workshopról jelentkeztek be.

https://www.instagram.com/p/BY38PuHlfTs/

Éééés akinek már saját instagram fiókja is van, nos, ő Rachel Brathen, a Jógacsaj kislánya, Lea Luna. Iszonyú hosszú sztorikat lehet róla olvasni anyukája képei alatt is, az anyaság minden árnyalatáról, de ami nekem leginkább átjön, az a határtalan boldogság, amit ez a csöppség hozott mamija életébe.

https://www.instagram.com/p/BYa2El9j0ft/

Kiemelt kép: pexels.com

Olvasnál még? 

Ha tetszett a cikk, kövess a facebookon isahol akár naponta találkozhatunk, olvasni-, nézni-nézegetni-, hallgatnivalót gyűjtök össze nemcsak jógáról, hanem mozgásról, egészségről, külső-belső szépségről – csak természetesen!

www.facebook.com/yogapopblog

Facebook Comments Box