Miley Cyrus, a szuperhajlékony astangini

Miley Cyrus, a szuperhajlékony astangini

Miley Cyrus, a szuperhajlékony astangini

Ha azt mondom, Hannah Montana, már nem is emlékeztek, ugye? Miley Cyrus azóta jóóól kinőtte magát, volt már itt twerking, botrány, “Amerika rémálma”, most mégis más oldalát szeretném megmutatni. Hát persze, hogy a jógásat.

 

Elég aktív a közösségi médiában (bár nemrég az Elle magazinnak azt nyilatkozta, azért nincs fenn a Snapchat-en, mert nem tudja használni), de egy ideje megszórja az instagramját olyan képekkel-videókkal, amelyek egyértelmű bizonyítékai annak, hogy rendszeres gyakorlója az astanga jógának, és az eredmények nem maradnak el. Íme:

 

Kép: self.com
Kép: self.com

 

Aztán nemrég jött a szereplés Jimmy Fallon-nálThe Tonight Show-ban, ahol a fenti, haladóbb ászanát bemutató képről kérdezte a showman: “ezt más emberek is meg tudják csinálni?”. Persze, hogy meg! -válaszolta Miley. Lehet hogy több év is kell hozzá, de lehetetlen nem létezik 🙂
Ha kíváncsiak vagytok, sikerült-e Jimmy Fallonnak kivitelezni a kurmászanát a műsorban, kattintsatok az alábbi videóra, vidám lesz: 

 

 

forrás: self.com, yoganonymous.com

 

Olvasnál még? 

Ha tetszett a cikk, kövess a facebookon is, ahol akár naponta találkozhatunk, olvasni-, nézni-nézegetni-, hallgatnivalót gyűjtök össze nemcsak jógáról, hanem mozgásról, egészségről, külső-belső szépségről – csak természetesen!

https://www.facebook.com/jogaegyszeruen

Facebook Comments Box