Jógazene – a kedvenc lejátszási listám

Jógazene – a kedvenc lejátszási listám

Jógazene – a kedvenc lejátszási listám

Nem mindenki szeret zenére gyakorolni, ezt a témát érintettük már ebben a korábbi bejegyzésben, ahol ígéretet tettem arra is, hogy megmutatom majd az én kedvenc playlist-emet.

Már majdnem elfelejtettem, amikor is a 160gramm blog beválogatta ezt a korábbi posztot a kedvenc augusztusi olvasmányai közé, úgyhogy azt hiszem, tényleg itt az ideje, hogy lerójam a tartozásomat: 

persze nálam is van olyan, hogy semmi nem esik jobban a hajnali csendnél, amikor csak én vagyok, a matracom, és a légzésem ütemes hangja. Máskor viszont szeretek elszakadni a tradíciótól, és a zenével is megtámogatni pl. a dinamikus gyakorlást. Most egy ilyen, kb. 45 perces otthoni gyakorláshoz, lazuláshoz szabott lejátszási listát mutatok, hátha nektek is tetszeni fog (a címre kattintva youtube-on meg tudod hallgatni):

 

Erik Satie – Gymnopédie No. 1

Karunesh – Morning Celebration

Tycho – Epigram

Damien Escobar – Awaken

Poolside – Harvest Moon

Movement – Us

Maneesh De Moor – Raindance

Morcheeba – Enjoy the Ride

Ellie Goulding – Your Song

 

kép: flickr / Bär Baer
kép: flickr / Bär Baer

 

kiemelt kép: pinterest.com

 

Ha tetszett a poszt, kövess a facebookon is, ahol akár naponta találkozhatunk, olvasni-, nézni-nézegetni-, hallgatnivalót gyűjtök össze nemcsak jógáról, hanem mozgásról, egészségről, külső-belső szépségről – csak természetesen!

https://www.facebook.com/yogapopblog

 

Facebook Comments Box