Plus size jógás csajok – az én kedvenceim

Plus size jógás csajok – az én kedvenceim

Plus size jógás csajok – az én kedvenceim

Instagram-kedvenceim következnek, egy kis “plusz” motivációért kövesd őket! 

 

Emily Nolan 

Róla már írtam korábban, az ehhez a képhez írt kommentjéből  most ezt az egy sort emelném ki:
“Isten megteremtette a hegyeket, az óceánokat majd rád tekintett és így szólt: szükségünk van egy olyanra, pont, mint Te.
Mindannyian megérdemeljük a feltétel nélküli szeretetet.”
Ne vesztegessünk hát órákat azzal, hogy magunkat nézegetjük a tükörben, inkább töltsünk minél több időt olyanokkal, akik valóban látnak minket!

https://www.instagram.com/p/BGcGRbgsx33/

Annie Carlin 

12 éve aktívan oktat, saját tapasztalait felhasználva vezeti rá a gyakorlókat, hogyan módosítsanak egy-egy ászanát, hogy a túlsúly ne legyen akadálya a biztonságos gyakorlásnak. Célja, hogy megmutassa, hogy a jóga mindenkié, lehet a tied is, ha adsz egy esélyt magadnak, hogy kipróbáld!  

https://www.instagram.com/p/BGO3RTCJNn6/

Omega Johnson

Először azért kezdett el mozogni, mert J LO testet szeretett volna…aztán jött a felismerés, hogy a belső béke sokkal fontosabb számára, ezt szeretné tanítványainak is átadni: szeresd magad, ahelyett, hogy a tökéletességet kergeted. 

https://www.instagram.com/p/_48gF3mmKY/

Irene Pappas

Vele kapcsolatban nagyon óvatosan írom le, hogy plus size… Ez a  kép szerintem magáért beszél. Nem véletlen, hogy a @fitqueenirene nevet választotta.

https://www.instagram.com/p/BFojOmaGL1Q/

Jessamyn Stanley

Ő is szerepelt már a pozitív testképet hirdetőkről szóló összeállításban, és ahogy ezt a pár hete is készült kép mutatja, nagyon jól halad azon az úton, hogy megmutassa a nőknek, miként lehet megszeretni saját testünket, bármilyen tökéletlen is legyen az. 

https://www.instagram.com/p/BFyjsibEO9P/

 

Olvasnál még? 

Ha tetszett a poszt, kövess a facebookon isahol akár naponta találkozhatunk, olvasni-, nézni-nézegetni-, hallgatnivalót gyűjtök össze nemcsak jógáról, hanem mozgásról, egészségről, külső-belső szépségről – csak természetesen!

www.facebook.com/yogapopblog

Vagy csatlakozz a zárt jógás facebook csoportomhoz itt, hogy elsőként értesülhess jógás eseményekről: 

csajos jóga-jógás csajok

Facebook Comments Box