Tom Hanks idén lesz 60 – és jógázik

Tom Hanks idén lesz 60 – és jógázik

Tom Hanks idén lesz 60 – és jógázik

Tom Hanks idén júliusban tölti be a hatvanat, és valljuk be, azért még mindig nagyon jó karban van. Mindennek tetejébe most talált valamit, amivel nemcsak fogyott pár kilót, hanem sokáig meg is őrizheti az egészségét. 

 

Amerika kedvenc színésze pár napja adott interjút ugyanis egy brit reggeli műsorban, amelyben elárulta, hogy nemrégiben kezdett jógagyakorlásba, bár az ászanázást ő csak “magasztos felüléseknek” hívja. “Már nincsenek fájdalmaim, mióta belekezdtem ebbe a stretchingbe. A jóga a legnagyszerűbb dolog, amit csak csinálhatsz.” (Mondjuk én nagyon kíváncsi lennék a gyakorlatsorára, miért pont felüléseknek hívja?!)

Bár nagyon óvatosan használja a “jóga” kifejezést, mert úgy véli, hogy sokak számára túl transzcendens jelentést hordozhat, és nem akar nagyon spirinek tűnni: nem szeretne jóganadrágot húzni és füstölőket égetni, meg szélcsengős zenét hallgatni, csak felcsavarja jó hangosra a rádiót, miközben gyakorol.

 

Szóval most már nemcsak ezért bírom annyira: 

 

Olvasnál még?  Ha tetszett a cikk, kövess a facebookon is, ahol akár naponta találkozhatunk, olvasni-, nézni-nézegetni-, hallgatnivalót gyűjtök össze nemcsak jógáról, hanem mozgásról, egészségről, külső-belső szépségről – csak természetesen!https://www.facebook.com/yogapopblog

Facebook Comments Box