Erre figyelj, ha már magadon felejtetted a jóganadrágot

Erre figyelj, ha már magadon felejtetted a jóganadrágot

Erre figyelj, ha már magadon felejtetted a jóganadrágot

Az utóbbi években a hagyományosan jógázásra tervezett leggingsek, nadrágok kezdik kinőni eredeti funkciójukat, és szép lassan utcai viseletté avanzsáltak, olvashattunk már erről itt és itt. Néha már úgy tűnik, mintha maga a jóganadrág ténylegesen nagyobb figyelmet kapna magánál a jógagyakorlásnál: számtalan kép jelenik meg hírességekről, amint épp szuperszűk leggingsben távoznak kedvenc stúdiójukból, vagy csak simán magukon felejtik más napokon is ezt a kényelmes ruhadarabot, egyik kezükben Starbucks poharat, a másikban pedig vagy nyolc Gucci táskát, kiskutyát, sportautó-kulcsot szorongatva.

BeFunky CollageV1
hoppá…

Vagy gondoljunk csak a girlsinyogapants.com-ra, ez a blog abban merül ki, hogy testhezálló nadrágot viselő lányok képeit posztolja. Akárhogy is, a jóganadrág, úgy tűnik, végképp a mindennapi életünk része lett. De legyünk őszinték, csak azért, mert a minap Miranda Kerr varázslatosan festett jógaleggingsében, nem kell az egész világnak ebben parádéznia. Ennek a viseletnek, ahogy sok minden másnak is a divat világában, megvannak az íratlan szabályai, jógastúdión belül-és azon kívül is.  Nézzünk egy párat!

yogapants12

1. Új jóganadrág vásárlásánál mindig ellenőrizd, hogy nem átlátszó-e? Hogy ez miért is lehet vicces, írtam már korábban.

2. Ügyelj arra, hogy derékban ne legyen túl szoros! Senkinek nem állnak jól a hurkák, és a légzésedet is nehezíteni fogja, na meg kényelmetlen is. Simán találsz olyat, aminek vastagabb, lazább derékrésze van!

3. Kerüld az LBV-t (látható bugyivonal). Válassz olyan fehérneműt, amely nem vet felesleges csíkokat.

4. Figyelj az anyagára is! Lehetőleg olyat keress, ami “lélegző” anyagból van, és nem full műanyagból készült.

yogapants1

…és hogy ne csak intelmekről szóljon a poszt, válogattam pár jópofa leggingset a pinterestről. Nektek melyik tetszik?

 

forrás: doyou

Olvasnál még? 

Ha tetszett a cikk, kövess a facebookon is, ahol akár naponta találkozhatunk, olvasni-, nézni-nézegetni-, hallgatnivalót gyűjtök össze nemcsak jógáról, hanem mozgásról, egészségről, külső-belső szépségről – csak természetesen!

https://www.facebook.com/jogaegyszeruenhttps://www.facebook.com/yogapopblog

 

Facebook Comments Box